Wat kunt u zelf oplossen?

Vaak is een oplossing dichterbij dan u denkt. Eventueel met een beetje hulp van familie of vrienden. Of met een duwtje in de juiste richting. Er zijn in Wijchen al veel voorzieningen waar u zelf terecht kunt. Misschien bent u daarmee geholpen. Als u die mogelijkheden nog niet kent, helpt het sociaal wijkteam u graag verder.

Keukentafelgesprek

Heeft u een afspraak met het sociaal wijkteam? Dan wordt u uitgenodigd voor een keukentafelgesprek. Het doel van dit gesprek is om eerst helder te krijgen welke stappen u samen met mensen uit uw eigen omgeving kunt zetten om uw problemen aan te pakken. Tijdens dit gesprek kunnen alle onderwerpen aan bod komen. De medewerker van het sociaal wijkteam stelt altijd vragen op meerdere gebieden. Samen maakt u een plan waarin staat wat u zelf regelt en waarbij u echt professionele ondersteuning nodig heeft.

Contact opnemen

Het Sociaal Wijkteam Wijchen is bereikbaar op werkdagen van 09.00 - 15.00 uur via 088 432 7432. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook via screeners@sociaalwijkteamwijchen.nl