Feedback?
HOME  |  Nieuws

Nieuws

 • Update: Wat betekent het faillissement van Vérian Care & Clean?

  Veel mensen in Wijchen maken gebruik van huishoudelijke hulp van Vérian Care & Clean. Onlangs maakte het bedrijf bekend dat het failliet is. Wat betekent dat voor u als klant? Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen én de antwoorden daarop op een rij gezet. De vragen worden regelmatig aangevuld. De nieuwste vragen en antwoorden staan bovenaan en zijn voorzien van een uitroepteken.

 • Bedank uw mantelzorger

  Wij vinden de inzet van mantelzorgers belangrijk. Deze inzet belonen wij graag.

 • Mooi als we mensen weer los kunnen laten

  Wat doet het Sociaal Wijkteam? Wie werkt er en met welke vragen kunt u er terecht? De komende maanden stellen 8 medewerkers zich aan u voor. Vandaag deel 3: Chris Hoogeveen van het Expertiseteam Volwassenen.

 • Met elkaar tot iets moois komen

  Wat doet het Sociaal Wijkteam? Wie werkt er en met welke vragen kunt u er terecht? De komende maanden stellen acht medewerkers zich aan u voor. Vandaag deel 2: Anneriet Bosch, pedagogisch medewerker.

 • Informatie over opvoeden en opgroeien

  Alle ouders en opvoeders hebben wel eens vragen over hun kind. Bijvoorbeeld over de gezondheid van hun baby. Of over het gedrag van hun peuter. Of het stellen van grenzen voor pubers. Voor antwoord op deze vragen kunnen zij terecht bij de Jeugdgezondheidszorg van de GGD.

 • Wat is een sociaal wijkteam?

  Het sociaal wijkteam is dé toegangspoort voor ondersteuning en zorg in Wijchen. Een sociaal wijkteam is een team van zorgprofessionals dat samen met u zoekt naar praktische oplossingen voor uw problemen op het gebied van welzijn en zorg. U kunt daarbij denken aan vragen over onder andere lichamelijke of geestelijke beperkingen, eenzaamheid, zelfstandig wonen of opvoeding van kinderen.